Vergiftigd
‘Vergiftigd’ is het derde deel uit de Renske Nijland- serie, maar is goed los te lezen zonder dat je belangrijke informatie mist over de personages. Na dit verhaal ben ik wel heel benieuwd naar de vorige delen!
Wat een heerlijke vlotte schrijfstijl heeft Tamara! Het boek bevat korte hoofdstukken en wordt verteld vanuit meerdere perspectieven waardoor er veel gebeurtenissen zijn in het verhaal, het vanuit meerdere kanten wordt verteld en waardoor je als lezer mee wil puzzelen om alles boven water te krijgen. Een klein minpuntje vond ik dat bij de hoofdstukken niet duidelijk stond aangegeven vanuit welk perspectief het op dat moment werd verteld. Hierdoor duurde het voor mij even om er goed in te komen. Maar eenmaal eraan gewend ging het verhaal goed leven en werd ik er helemaal ingezogen.
De personages zijn goed uitgewerkt waardoor je een goed inkijkje krijgt in hun karakter (al denk ik wel dat als je met deel 1 start je bij elk deel steeds iets meer te weten komt).
‘Vergiftigd’ is een verhaal vol wendingen, plottwists en lichtelijk gebaseerd op de berichtgevingen rondom een bestaande fabriek in mijn regio.
Een aanrader om te gaan lezen als je een thriller wil lezen die lekker wegleest, veel wendingen heeft en waarbij je lekker mee wil puzzelen.