Advertentie
9789021576510_VCOVR

Hoe zit dat nou?

4
Gelezen 5 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

Hoe zit dat nou? van Tamara Onos is een bundel korte verhalen over het herkennen en negeren van alledaagse gevaren. Je druk maken terwijl dat eigenlijk niet nodig is, of fluitend gevaren trotseren omdat je ze simpelweg niet herkent. Komt je bekend voor? Tamara Onos vertelt je welke gevaren je wél moet herkennen en welke je rustig kunt negeren. Ze legt uit wat relevant is en wat niet, hoe je een risico beoordeelt, wanneer iets echt gevaarlijk is en wanneer vooral niet. De luchtige, korte verhalen lezen heerlijk weg in de trein of op het strand. Humoristisch, vol zijsprongen, maar altijd informatief.

Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Lifestyle algemeen
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
Laatste editie
07 juli 2020
ISBN
9789021576510
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Janneke Bazelmans Auteur

Kadotip!

door: Janneke Bazelmans 1 like
Mooi boek over alledaagse gevaren. Interessante en actuele onderwerpen die in behapbare brokjes en in een vlotte, toegankelijke schrijfstijl worden beschreven. Tamara Ons gebruikt leuke anekdotes en ook humor ontbreekt niet in het boek. Het is duidelijk dat zij expert is en weet waar ze over...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook