Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

top!!

thereadingtwinsnl 04 februari 2024
Een tijd geleden las ik op mijn ereader een verhaal van Iris Visser. Van dat verhaal heb ik destijds enorm genoten. Daarom vond ik het ook ontzettend leuk om te horen dat er een verhaal van haar in paperback uit zou komen! Nog leuker was dat wij mee mogen doen aan Een Schot in de Roos on tour! Vandaag dragen wij bij aan de toffe reis van dit boek!

De cover van dit boek is al erg uitnodigend. Ik was meteen geïntrigeerd en ben zodra ik kon direct begonnen met lezen. Ik moet toegeven dat het even duurde voor ik in het verhaal zat. Het verhaal kwam voor mijn gevoel iets traag op gang. Gelukkig veranderde dit na een paar hoofdstukken en vanaf dat moment kon ik het boek niet wegleggen!

De personages van Iris Visser zijn erg goed beschreven. Als lezer zijnde voel je echt met ze mee, dit vond ik al bij haar vorige verhalen, maar ook nu heeft ze dat weer aan mij weten te bewijzen. Ik vond Floor hilarisch en de chemie die er tussen haar en de schot Owen die ze tegen komt heerst spat bijna van de bladzijdes af.

Wat ik ook leuk vond was dat dit verhaal lekker luchtig lezen is. Het boek bevat de nodige portie humor en heeft me regelmatig in een deuk laten liggen van het lachen. Dat afgewisseld met -zoals de achterkant van het boek al zegt- krachtige dialogen zorgt het voor een perfect recept voor een heerlijke feelgood. Je kunt het boek ook even wegleggen en later oppakken zonder dat je meteen terug moet lezen om te weten wat je ook alweer hebt gelezen, dat is voor mij in ieder geval een groot pluspunt!

Al met al heb ik enorm genoten van een schot in de roos, dus als je nog op zoek bent naar een leuk boek wat je kunt lezen voor Valentijn, dan is dit de perfecte tip voor jou!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van thereadingtwinsnl