Advertentie

Weerom een feelgood boek waarvan je spijt hebt dat je aan de laatste bladzijde gekomen bent. We hadden al een voorsmaakje gehad met ‘Onder de maan langs de lange rivier’ maar dit boek is meer dan een waardige opvolger en meteen een schot in de roos voor Uitgeverij Twaalf.

Een boek vol grappige verhalen, maar ook met kippenvelmomenten. Waargebeurde verhalen verteld door de godfather van de Vlaamse stand-upcomedy op een manier waarop niemand anders dat kan. Een verhaal over een boeiend leven vol avontuur waarvan je wenst dat je er deel van uitmaakte. Schaterlachen van het begin tot het einde en een afsluiter die je rillingen bezorgt.

Een boek om te koesteren en om binnen handbereik te houden. Als je eens een mindere dag hebt, lees een paar verhalen en je zal je stukken beter voelen. Het is weerom een boek om te lezen en te herlezen, want je krijgt er nooit genoeg van.

Een boek van de grootmeester van de comedy waarin hij beschrijft hoe je enkel met doorzetting en volharding iets bekomt in het leven.

Een boek dat respect afdwingt. Heel veel respect !

Laat mij jou het verhaal vertellen… is heel zeker een van zijn beste boeken tot nu toe. Proficiat Geert !
(Trees)

Reacties op: Schaterlachen en kippenvelmomenten

1
Laat me jou het verhaal vertellen... - Geert Hoste
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,00
E-book prijsvergelijker