Bloedstollend spannend

TrudieH 23 oktober 2025
De era van bloed - Dimitri Balcaen

Dit bijzondere boek bevat zes verschillende verhalen over vampieren, weerwolven, zombies en meer! Het heeft een hittegevoelige kaft waardoor de titel verschijnt wanneer het boven de 25 graden is.

De verhalen in het boek zijn uniek beschreven. De vele elementen maar ook perspectief zijn erg interessant en laten je nadenken. Wat ik erg mooi vind, is dat de verhalen gaande weg steeds meer met elkaar te maken krijgen waardoor er ook steeds meer vragen worden beantwoord. Dit maakt dat je nieuwsgierig blijft door alle verschillende verhalen heen.

Sommige verhalen spreken mij meer aan dan andere. Mijn favoriete verhaal is het verhaal over de Vader en de dochter. Het is een erg triest verhaal maar wel met een mooie boodschap.

Tijdens het lezen voelt het af en toe alsof je een horrorfilm aan het lezen/kijken bent. Er vinden gruwelijke gebeurtenissen plaats waarvan je soms even de rillingen krijgt. Dit is precies wat ik verwacht van een boek met bloeddorstige wezens!

Zoek jij nog een boek voor tijdens Halloween of om even in de wereld te duiken van vampieren, weerwolven en zombies, dan is dit boek precies iets voor jou!

Meer recensies van TrudieH