Drie mannen, drie zonden!
Wat doe jij als je je gevoel volgt maar daardoor een zonde begaat? In dit boek volg je drie verschillende mannen die de beste bedoelingen hebben (op basis van gevoel) maar toch een zonde begaan.
In het eerste verhaal volg je een activist die veel bezig is met politieke zaken. Er worden discussies gehouden over de politiek maar ondertussen worden er ook zondige handelingen gedaan. Zware onderwerpen worden aangekaart waardoor het eerste verhaal je direct doet nadenken.
Het tweede verhaal gaat over een journalist die op het eerste gezicht eigenlijk iets ontzettend goeds doet maar toch een zonde begaat. Wat zou ik in deze situatie gedaan hebben? Hier zit ik nog steeds over na te denken maar heb ik geen antwoord op.
De laatste maar zeker niet de minste gaat over de politieman. Hij houdt zich bezich met de wet en weet precies wat wel of niet mag. Toch gebruikt hij ook als uitdrukking "It may be bad for the body, wich it destroys, it is yet good for the soul, which it heals" als het gaat om bier drinken. Een heerlijk kort verhaal met onverwacht einde wat je wel even bij blijft!
Vind jij het leuk om een keer even wat anders te lezen en ben je geïnteresseerd in daden die gebaseerd zijn op gevoel waar je iemand anders pijn mee kunt doen, dan is dit boek iets voor jou. Het laat je nadenken over situaties die je wellicht wel zouden kunnen overkomen maar waarvan je misschien niet weet wat je zou doen. Het is een intrigerend boek met ook spannende gebeurtenissen waardoor ik het in ieder geval niet snel kon neerleggen.