Uniek en origineel geschreven romance!

TrudieH 11 september 2025
Rosie en Aiden zijn elkaars tegenpolen. Rosie houdt van romances met een happy ending en Aiden is schrijver van literaire fictie die niet gelooft in een happy ending. Deze rivaliteit wordt ook uitgeoefend in de klas waardoor ze als straf samen een romance schrijven in combinatie met literaire fictie.

In dit boek is er gekozen voor een unieke schrijfstijl die verrassend goed werkt. Als lezer wordt je namelijk helemaal meegenomen in het schrijfproces van Aiden en Rosie. Normaal gesproken houdt ik niet van boeken waarin veel wordt gecommuniceerd door middel van WhatsApp. In dit boek wordt er veel gecommuniceerd via het boek dat ze schrijven wat voor de nodige humor en originaliteit zorgt.

De verschillende tropes komen veelal aanbod. Van enemies to lovers tot een slowburnromance, het heeft alles in zich om de lezer nieuwsgierig te maken. De spice in het boek was voor mij net iets te langdradig en te veel. Maar de romance daarintegen is ontzettend goed geschreven en zorgt ervoor dat je door wilt blijven lezen!

Als jij houdt van een boek die origineel is geschreven met rivaliserende hoofdpersonen die steeds meer naar elkaar toe groeien door middel van het schrijven van een boek, dan is dit het volgende boek wat je moet gaan lezen!

Meer recensies van TrudieH

Madison is de perfecte vrouw, met het perfecte gezin en het perfecte leven waar iedereen van droomt. Alleen is het één grote leugen... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.