geweldige kennismaking
Ooit gekocht maar nog nooit gelezen, dus werd het wel eens tijd.
En die kennismaking met Brian Freeman en zijn hoofdpersoon Jonny Stride smaakt naar (veel) meer. Heerlijk geschreven en mooie verwikkelingen met hier en daar wat cliché's, maar ik was/ben bijzonder blij verrast met dit boek.
Op de achterflap wordt gesproken over bizarre seksuele spelletjes. Deze spelletjes vormen wel een belangrijk gegeven in het verhaal, maar blijven wat plastisch beschreven. Daardoor blijft het wat oppervlakkig waarom sommige mensen daar aan meedoen. Ook het gecompliceerde psychologische aspect van sommige seksuele fantasieën blijft eendimensionaal. Desondanks 5 sterren.