Gewetenloos

Boekenmening 24 januari 2023
We gaan een paar jaar verder in de tijd. Jaimy is rechercheur en werkt aan een zaak van kindermisbruik. Hierbij komt ze in contact met Troy. Deze jongen heeft een vreselijke jeugd en er gebeuren hem nare dingen. Dit onderwerp kwam hard binnen. Omdat het helaas nog veel te veel gebeurt.

Joan heeft inmiddels een zoon Sil en is samen met Naut een leven aan het opbouwen.

Liam en Lars zitten nog in de gevangenis en zinnen op wraak. Zowel op Jaimy als op Joan. Middels een rechtzaak probeert Liam controle te krijgen over Sil. In de veronderstelling dat dat heel makkelijk gaat.

Deze heren maken ook andere plannen voor Jaimy en Joan. De uitwerking van deze plannen vond ik wat ver gezocht. Al ben ik zeker van mening dat je vanuit de gevangenis genoeg kunt regelen.

Het verhaal is goed uitgewerkt. De personages zijn zo uitgewerkt dat je voelt wat ze meemaken of hoe ze zijn.
De hoofdstukken zijn kort waardoor er vaart in het verhaal blijft.

Meer recensies van Boekenmening