Een spannende opvolger van het mysterieuze huis op de heuvel

VanessaV97 22 november 2021

Vorig jaar mocht ik een recensie schrijven van het mysterieuze huis op de heuvel. Dan was de keuze ook snel gemaakt dat ik de opvolger hiervan ook wilde lezen. De landkaart van de tovenaars is het vervolg van de spannende avonturen van Spencer en Hedy in de mysterieuze toverwereld van hun opa John.
De landkaart van de tovenaars gaat over een ondergronds toernooi waarbij er een raadselachtige landkaart als tatoeage op Hedy’s huid opduikt. Deze kaart leidt ze naar nieuwe plekken waarbij ze opzoek gaan naar magische onderdelen. Maar ze zijn niet de enige die op zoek zijn. Spannend tot aan het eind en zeker net zo spannend als deel 1.

Ik vind het altijd leuk om boeken series te lezen. Je bent al bekend met de personages en je wacht vol spanning af wat hun volgende avontuur zal zijn. Ik raad aan om eerst het eerste deel te gaan lezen en dan het tweede, zodat je als lezer een beeld krijgt hoe Hedy en Spencer in deze magische wereld terecht zijn gekomen. Dit boek is ook geschikt om voor te lezen in de bovenbouw of voor kinderen vanaf 10 jaar om zelf te lezen.

Bedankt aan de leukste kinderboeken voor dit recensie-exemplaar!

Meer recensies van VanessaV97