Heerlijke spannende roman
Wegdromen met een verhaal dat je raakt...
Vorige maand mocht ik als Steel-Virgin deelnemen aan een leesclub van @ilonaslevenbijls om kennis te maken met deze wereldberoemde schrijfster, met meer dan 1 miljard verkochte exemplaren wereldwijd en dankzij deze gezellige leesclub smaakte dit zeker naar meer
Mijn 2e Danielle Steel kon dus niet lang uitblijven en mijn oog viel op dit verhaal.
De cover vind ik absoluut prachtig en de flaptekst bevatte wel wat mysterie, wat maakte dat ik mij er direct toe aangetrokken voelde.
Het verhaal bevat zoals bij mijn 1e kennismaking veel herhaling, maar die blijkt wederom nodig.
Het verhaal start snel, met veel afwisseling tussen de verschillende personages, waardoor de herhaling wel voor wat diepgang zorgt en je op die manier beter mee bent met alle verschillende karakters en verhaallijnen.
Alles is weer heel beeldend en herkenbaar geschreven, je voelt de emoties, drama en liefde er vanaf spatten.
Het verhaal leest als je favoriete serie, er word geen thema geschuwd en word het soms pijnlijk en confronterend met thema's als huiselijk geweld, diefstal, geheimen, bedrog, teleurstellingen maar tegelijkertijd is het doorspekt met een soort luchtigheid en brengt het verhaal hoop, gaat het over vriendschappen, tweede kansen, je open stellen, vergiffenis, samenzijn en liefde
Een hele fijne schrijfstijl waarin zo een zware thema's , helemaal niet zwaar aanvoelen, je helemaal in het verhaal kan verdwijnen en het in 1 ruk uitleest.
Wederom ferm genoten.