Heerlijke feelgood

veerles bookcorner veerles bookcorner
7 mrt 2026

Heerlijk duurt het langst ,Jill Mansell

Soms heb je nood aan een lekker feelgood, en dan stelt Jill Mansell nooit teleur.
Wat heb ik weer genoten van dit verhaal.
Zoals altijd bij Jill zijn er heel wat verschillende verhaallijnen, maar dankzij de vlotte en aangename schrijfstijl komen die heel mooi samen en lees je het verhaal als een soap, er gebeurt zoveel , dat het nooit saai wordt, de humor in het verhaal maakt dat je jezelf regelmatig op een glimlach betrapt, en hier en daar zit er zelfs een (onverwachte) plottwist die je nog kan verrassen.
Kortom weer een leuk boek, met een fijn verhaal en een happy end zoals we van Jill gewend zijn.

Flaptekst ;
Wie krijgt er nou ooit genoeg van romantiek? Lainey wel, na haar laatste relatie. En dus is ze, wanneer ze als au pair begint bij een chaotisch gezin in Cornwall, niet geïnteresseerd in Seth, de stiefzoon van haar baas. Hoe aantrekkelijk hij ook is. Het kán trouwens helemaal niets worden met Seth, want Lainey was niet helemaal eerlijk over haar leven. Maar Seth heeft zelf ook een geheim. Als iedereen iets te verbergen heeft, i de liefde ingewikkeld!

Jill Mansell, daar word je vrolijk van!

Meer recensies van veerles bookcorner