Meer spanning
Tweede boek in deze serie, maar je kunt het lezen zonder boek 1 gelezen te hebben. Al is het wel net iets fijner om die wel gelezen te hebben.
Mirabel haar talent om te bemiddelen blijft niet onopgemerkt en sommigen willen er gebruik van maken. Zelfs door haar onder druk te zetten doordat ze anders haar huis en boomgaard zal verliezen.
Westpoort haar woonplaats is in gevaar vanwege iemand van buiten die invloed wil uitoefenen niet alleen over haar maar over meer overstekers.
Mirabel gaat het gevecht aan om haar woonplaats te redden met behulp van de mensen die ze kent. Verhaal met actie en over trouw, vriendschap en jezelf en je krachten ontdekken.
Met daarnaast veel fantasy elementen, waaronder een heel circus.
Ik ga snel verder lezen in deel 3 om te lezen hoe dit verder gaat.
Met daarnaast veel fantasy elementen, waaronder een heel circus.
Ik ga snel verder lezen in deel 3 om te lezen hoe dit verder gaat.