Nieuwe avonturen
Broederband boek 8 De terugkeer van de Temujai -John Flanagan
Vertaling van Brotherband return of the Temujai
Hal en zijn broederband, de bemanning van de reiger, worden op missie gestuurd om Skandia tegen de Tumujai te beschermen. Zullen deze oorlogszuchtige krijgers van de Oostelijke Steppen via de smalle bergpas komen of via de IJsrivier? De broerderband komt terecht in gevechten en levensgevaarlijke stroomversnellingen.
Dit blijft een heerlijke serie om te lezen.
Je kunt de boeken als losse boeken lezen, maar waarom zou je? Ze zijn allemaal lekker om te lezen.
Een boek over teamwork, vriendschap en een broederband.
Het boek begint met een bezoek aan de pas waar de Temujai door heen willen om Skandia te veroveren. Hal en zijn vrienden helpen het fort daar te versterken.
Daarna ga ze op ontdekking door de IJsrivier. Met nieuwe avonturen, spanning en actie tot gevolg waarbij Hal zijn brein meerdere keren kan gebruiken om ze te helpen. Alleen die arme reiger op het eind.
Ik kijk nu al weer uit naar een volgend deel in deze serie.
Vertaling van Brotherband return of the Temujai
Dit blijft een heerlijke serie om te lezen.
Een boek over teamwork, vriendschap en een broederband.
Ik kijk nu al weer uit naar een volgend deel in deze serie.