Nog een kans
In dit tweede deel van deze serie gaat het om Layla en Miller. De twee hoofdpersonen uit het eerste deel komen ook in dit boek voor.
Layla is sport presentator en dat vind ik al cool dat ze dat is. Mede omdat ze met haar kennis mannen die denken het beter te weten op hun nummer zet.
Miller probeert al vier jaar met haar uit te gaan, maar zij ziet dat niet zitten met deze player, tot dat ene moment. Is het verstandsverbijstering of haar onderbewuste wat ingrijpt en ze samen brengt?
Deze new adult sport romance leest weer lekker weg. Uiteraard gaat alles niet simpeltjes en de oma van Layla is een bijzondere vrouw.