Spits
Scarlett is iemand met wie ik wel bevriend zou willen worden. Haar doorzettingsvermogen, maar vooral haar zorgen voor de mensen die belangrijk zijn voor haar.Daarnaast heeft ze mentaal heel wat te stellen met haar gezondheid na haar ongeluk.
De interactie tussen Scarlett en Asher is te leuk. Mooi ook om te zien hoe hij ziet wat ze nodig heeft, daar zijn best voor doet en haar te zien groeien en stappen te zien zetten. Tot hij eigenlijk eerst voor zichzelf moet zorgen door dieper te gaan om te achterhalen waarom hij zo roekeloos doet af en toe.
Als extraatje de rivaliteit tussen Asher en Vincent zijn aanvoerder en broer van Scarlett. Leest lekker weg en dat het boek zoveel bladzijden heeft merkte ik helemaal niet eens.
Kleine bijrolletjes voor karakters uit andere boeken van de schrijver, dat soort details spreken me aan.