Zoveel vragen bleven opkomen na het lezen van de synopsis, dat maakte wel erg benieuwd naar het verhaal. Hoeveel toeval kan er zijn en hoe belanden ze dan bij elkaar in de auto, wat doet een ernstig zieke vrouw alleen in Florida en zo zijn er nog wel meer dingen. Tijdens het lezen van het boek vielen steeds meer puzzelstukjes op hun plek, een voor een werden de vragen die bij mij op kwamen beantwoord. Het is een verhaal wat erg fijn leest, er zit veel snelheid in het verhaal en er gebeurd erg veel daardoor is er geen één pagina saai om te lezen. Het boek is ook geschreven met een bepaalde flow, die maakt dat je wil weten of ze hun reis af kunnen maken en hoe het met Ava gaat. En wat gaat Nadine doen, nu ze ook haar plannen heeft aangepakt.

Je leest een verhaal over een mooie vriendschap tussen Ava en Nadine, acceptatie en de kracht van muziek. De karakters van Ava en Nadine leer je ook erg goed kennen. Ze hebben beide een ander leven, Ava is moeder van drie kinderen en Nadine reist de wereld rond als stewardess. Ze hebben beide hun eigen problemen en willen de voor zichzelf houden. Waar Ava altijd voor iedereen klaar staat en het ze naar de wens wil maken. Is Nadine gewend altijd haar eigen ding te doen. En toch ontstaat er een mooie vriendschap.

Dit boek is het debuut van Willemijn en dat beloofd veel goeds! Het is een fijn verhaal om mee te beleven op roadtrip door Amerika.

Reacties op: Geweldig debuut

1
Lijndansen - Willemijn Mignot
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken