Dit boek laat je niet los
Wauw! Waar moet ik beginnen..
Jaar 1956 ,we maken kennis met Ivy een jong meisje en zwanger. Thuis staat de boel op zijn kop ,het zijn namelijk tijden waar dit als enorme schande wordt gezien en dit best verzwegen wordt naar de buitenwereld toe. Ivy haar echte Vader is inmiddels gestorven in de oorlog en de nieuwe man in het leven van haar Moeder beslist hiermee dat Ivy absoluut niet thuis kan blijven en geplaatst moet worden in een tehuis voor jonge zwangere meiden St. Margaret's ,later zal dit de meest afschuwelijke plaats blijken die men kan bedenken waar de Meisjes onder dwangarbeid en mishandeling moeten zien te leven.
Jaren later.. 2017
Journaliste Samantha vind bij haar Oma thuis brieven terug die geschreven zijn van een Meisje die destijds in St. Margaret's verbleef en een kreet om hulp sloeg. Vanaf dat moment raakt Samantha in de ban van St. Margaret's en wil graag verder te weten zien te komen wat zich daar allemaal afgespeeld heeft. Het draagt namelijk veel geheimen met zich mee. Samantha komt te weten dat het oude tehuis binnenkort vernietigd zal worden .. zal het haar lukken alle geheimen te ontrafelen voor dit gebeurd?
Dit boek laat je niet los ... tot een gat in de nacht las ik verder.. en zelf wilde ik ook heel graag de geheimen ontdekken,wauw!! Vreselijke gebeurtenissen slepen je mee ... en houden je vast met spanning die te voelen is in ieder deel van je lichaam.
Prachtig en absoluut vanaf nu een van mijn favorieten!! Verdient zeker 5* en mocht ik kunnen .. scoorde dit boek nog hoger! Aanrader