Heerlijke festivalsfeer
Ik ontving dit e-book als recensie-exemplaar van Kabook Uitgevers in ruil voor mijn eerlijke mening.
Recensie:
Jolijn en Veerle organiseren samen een nieuw festival met een verrassend thema: Liefde van je leven. Qua karakter zijn deze twee collega’s nogal elkaars tegenpool en je kunt je afvragen waarom Jolijn aan dit suikerzoete festijn werkt. Want ze mag dan wel vrijgezel zijn, alle clichés over de liefde zijn niet aan haar besteed.
Hoe goed de voorbereidingen voor het evenement ook waren, er zijn helaas ook genoeg tegenslagen en problemen die opgelost moeten worden. Dat er onverwacht een promotiefilmpje wordt gemaakt door cameraman Noah, zorgt voor de nodige stress bij Jolijn. Maar al snel merkt ze dat ze in ieder geval met hem één ding gemeen heeft: hij is ook geen fan van de stereotypen van de liefde.
Leeservaring
Wat een heerlijke feelgood is dit. De festivalsfeer is goed gevangen in dit boek en dus waan jij jezelf midden op het festivalterrein. Je ziet de activiteiten en standjes gewoon voor je. De kijk op de liefde van Jolijn en Noah zijn hilarisch gezien de setting van het liefdesparadijs voor vrijgezellen. Lekker zomers verhaal om in één ruk uit te lezen!
Recensie:
Leeservaring