Heerlijk zomers tussendoortje
Van Nina Winter kreeg ik een schattig klein boekje opgestuurd van haar novelle Zomerlicht. En daarbij zat een boekenlegger en een schattige schildpad hangertje, die nu aan mijn tas bungelt. Wil je ook een fysiek exemplaar, neem dan even contact op met de auteur zelf. Het e-book kun je via Kobo/bol kopen of lezen met Kobo Plus.
Zomerlicht
Wanneer je als ouders uit elkaar gaat, krijg je weer een heleboel eerste keren… De eerste keer als alleenstaande ouder op vakantie bijvoorbeeld. In zomerlicht gaat moeder Marleen voor het eerst alleen met haar dochter Sofie op vakantie.
Haar verwachtingen zijn realistisch, maar de vakantie heeft ook de nodige verrassingen voor haar in petto!
Zo loopt ze in de campingwinkel Ties tegen het lijf. Wanneer Marleen hem in de dagen erna vaker tegen komt, begint er bij haar iets te kriebelen. Want Ties is wel heel erg leuk… Maar durft ze haar hart weer open te stellen voor de liefde?
Leeservaring
Auteur Nina is zelf gescheiden en moeder van een dochter. En net zoals de moeder in dit verhaal heeft ze dus al heel wat “eerste keren” meegemaakt als alleenstaande moeder. Dingen die voor andere single moms (ik ben er zelf ook één van) herkenbaar zijn. En net wanneer je het dan niet verwacht… loop je een leuke man tegen het lijf. Als lezer merk je dat er aantrekkingskracht is tussen Ties en Marleen, maar de vraag is: durft Marleen haar hart weer open te stellen. Zomerlicht is een heerlijk tussendoortje om te lezen met een broeierig vakantiesfeertje.
Zomerlicht
Leeservaring