Meeslepend

wim 07 februari 2023
Had dit boek al een tijdje liggen (via Hebban gekregen, waarvoor dank) maar was er nog niet aan begonnen. Maar wat een boek. De auteur slaagt erin je heel snel bij de keel te pakken. Je wordt direct meegezogen in het verhaal. Dit is het eerste boek dat ik lees van Cavanagh, maar ik ga zeker ook zijn andere boeken lezen. Misschien een slechte vergelijking maar het verhaal doet me wat denken aan de A-Team, je weet wel, die televisie-serie. Het team onder leiding van Eddy Flynn die een zaak opnemen die op voorhand verloren lijkt, maar waar ze, dankzij de verschillende vaardigheden van hem en zijn teamleden toch stilaan in slagen om de zaak om te draaien. Heel de ontknoping (met de tankwagen, de 'zelfmoord' van de Officier van Justitie en het 'ongeluk' van de Dominee zou je misschien wat vergezocht kunnen noemen, maar ik vind ze wel passen in het verhaaL Kortom, voor mij was dit alleszins een pageturner die ik op drie dagen uitgelezen heb.

Meer recensies van wim