Ik ben Fan van Astrid!
Het hele idee van kerstbomen leasen vond ik zó leuk en duurzaam klinken. Ik was meteen benieuwd hoe Juliette (hoofdpersonage) dit zou gaan aanpakken. Ik vond haar echt dapper dat ze dit avontuur aanging! Haar netwerk daarentegen… iets minder loveable Vooral haar vriendinnen hebben mij meerdere keren laten fronsen.
De schrijfstijl is lekker vlot en uniek. Soms voelde het alsof een dag werd ‘afgebroken’ door het einde van een hoofdstuk en we daarna werden doorgespoeld naar een andere dag. Even wennen, maar uiteindelijk werkte dit juist heel fijn voor het tempo van het verhaal.
Er zitten grappige scènes in waarbij ik hardop heb gelachen , maar ook mooie en hartverwarmende boodschappen die het verhaal extra diepgang geven. En bonuspunten: ik vind het altijd leuk om te ontdekken hoe de titel in het verhaal is verwerkt, dat maakt het voor mij helemaal af.