Steve did it again!

xyinn 27 augustus 2025
Twee Gezichten van Steve Cavanagh
Wat een sterk begin! Vanaf de eerste pagina word je meegesleept en wil je meer weten over het hoofdpersonage: Elly. Extra leuk vind ik dat Cavanagh met de tijd meegaat in dit verhaal: een TikTok-influencer met een positieve boodschap waarbij hij ook de keerzijde van social media laat zien.

Er is weer vanuit diverse perspectieven te lezen wat maakt dat de puzzelstukjes langzaam in elkaar vallen maar ook dat de spanning zich blijft opbouwen! Daarnaast vond ik het psychologische element erg interessant in dit verhaal. Deze moordenaar gaat erg doordacht te werk, elke keer wordt er steeds iets meer vrijgegeven van zijn plannen en motieven. Dit zorgde ervoor dat ik dit boek nauwelijks kon wegleggen (lees:korte nachten).

Ik heb al meerdere boeken van Steve gelezen, en dit is echt een van mijn favorieten! Ook als je de eerdere delen niet kent, is dit boek zeer goed los te lezen. Na zoveel delen kan ik zeggen dat ik gehecht ben aan het personage Eddie Flynn en zijn team en geniet ik telkens weer van alle rechtbank scènes. Er zijn op een gegeven moment zelfs 2 zaken naast elkaar! Maar het blijft overzichtelijk en duidelijk, knap! Daarnaast ben ik zeker weer gepakt op de verrassende plottwists, want daar is Steve een in!

Kunnen we het tenslotte even hebben over de prachtige uitgave van LS? De sprayed edges maken het lezen nóg leuker. Dit boek verdient echt alle lof. Cavanagh staat voor mij sowieso op de instant buy-lijst!

Meer recensies van xyinn