Twijfelgeval maar fan
Zoals als vele heb ik gedacht tijdens het lezen van dit boek is dit vervolg wel nodig. Uiteindelijk ben ik gekomen op ja. Ik denk het wel. Want na het lezen van It ends with us wou ik inderdaad wel weten hoe het verder ging met Atlas en Lily en of ze elkaar terug zouden vinden. Als was op sommige momenten de verhaal misschien wat langdradig met de terugkomende en herhalende problemen met Ryle en de terugkeer en relatie ontwikkeling tussen Lily en Atlas.
Dan heb ik vaak gedacht als je It ends with us wat langer maakt en dit daar in verwerkt was het ook goed geweest.
Maar als Colleen dat had gedaan hadden we het verhaal van Beau nooit gelezen en dat zou ik wel jammer gevonden hebben. Het is wel echt een goede insteek en wending in het spelende verhaal tussen Lily en Atlas en zorgt toch voor een beetje afwisseling zodat het boek niet te langdradig wordt.
Zoals alle andere boeken van Colleen Hoover vond ik dit ook wel weer heel mooi geschreven. Het leest altijd vlot en die enkele prachtige zinnen in het boek maken het wel altijd af. Ik ben fan!