Fijn!
Een mooi boek over herinneren in allerlei soorten en maten. Herinneringen aan je ouders zoals je die als tiener had, herinneringen aan boeken die je samen las en herinneringen die misschien tocht anders zijn dan gedacht maar ook het gebrek aan herinneringen. Het komt allemaal aan bod in dit boek.
Kate heeft een fijne vlotte schrijfstijl. Het leest lekker weg en voor je het weet ben je al halverwege het boek. Wat ik ook mooi vindt aan dit boek zijn de bijpersonages. Die zijn zo goed verwerkt in het verhaal en een belangrijk onderdeel voor alle herinneringen.
Oh en wat ook fijn is, is de lijst met klassiekers die voorbij komt in het boek is al toegevoegd aan het boek. Zo hoef je zelf niet te lezen met pen en papier bij de hand.
Een heel fijn boek om aan je leeslijst toe te voegen als je dat nog niet gedaan hebt.