Een warme deken

Yvonne 16 december 2025
Wat een heerlijk verhaal! Dit boek voelde als een warme deken op een koude winterdag. Het is herkenbaar, vlot geschreven en leest heerlijk weg, je vliegt er echt doorheen. Ik heb er van genoten.

Vanaf de eerste pagina word je meegenomen in een herkenbaar, menselijk en ontroerend verhaal. De schrijfstijl van Vannessa is vlot en toegankelijk, waardoor je moeiteloos door het verhaal wandelt.

Tegelijkertijd weet Vannessa een beladen onderwerp als rouw op een respectvolle manier te verwerken, zonder dat het verhaal zwaar wordt.

Wat dit boek zo bijzonder maakt, is hoe het laat zien dat kerst niet voor iedereen vanzelfsprekend warm en gezellig is maar ook hoe je, kerst opnieuw kunt invullen en betekenis kunt geven. Het verhaal raakt precies de juiste snaar en laat je met een glimlach en een brok in je keel achter.

Een aanrader voor wie op zoek is naar een kerstverhaal met diepgang, hoop en een mooie boodschap. Dit is echt zoals kerst bedoeld is.

Heb jij dit boek al gelezen? Zo niet dan raad ik je aan er lekker voor te gaan zitten en gauw te beginnen met lezen.

Meer recensies van Yvonne