Een Jill Mansell is altijd goed
In Denk jij ook wel eens aan mij? neemt Jill Mansell ons mee naar een luxe resort in de Cotswolds, een plek die aanvoelt als een tussenstation: niemand is hier toevallig en iedereen staat op een kruispunt in zijn leven. Hoofdpersoon Nella belandt er na het verliezen van haar baan. Vastbesloten om zich niet mee te laten slepen door gevoelens die ze liever onder controle houdt. Verassing: dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.
De schrijfstijl van Jill is luchtig en humoristisch, maar onder die speelse laag zit ook diepgang. Het is een boek dat je oppakt voor ontspanning, maar weg legt en een goed gevoel aan over houdt. Wat mij betreft typisch als je een Jill Mansell leest.
De personages zijn warm, menselijk en toch ook imperfect genoeg om herkenbaar te zijn. .