Ga dit lezen! Aanrader!

Yvonne 28 februari 2023
In deel 2 neemt Chirstie Barlow je opnieuw mee naar het dorpje Heartcross. Isla en Drew wonen samen met hun 2 zoontjes op ‘Foxglove Farm’. Isla houdt heel veel van haar gezin maar soms is het toch best eenzaam. Drew werkt de hele dag op de boerderij en Ilsa is druk met de kinderen en het huishouden. Drew gedraagt zich de laatste tijd ook anders, wat is er toch met hem aan de hand? Welke geheimen zijn er op Foxglove Farm?

Ik vind dit deel eigenlijk nog iets leuker dan deel 1. We hebben al kennis gemaakt met de inwoners van Heartcross in deel 1 en in dit deel is er ruimte om het verhaal van Isla en Drew te vertellen.

Christie Barlow stipt in dit deel wederom een kwetsbaar onderwerp aan, depressie. Zeker in de combinatie met feelgood zie je dit niet vaak voorbij komen. Ik vind juist dat dit het boek realistischer maakt omdat het in het echte leven ook niet alleen maar feelgood is.
De schrijfstijl van Christie is lekker vlot wat maakt dat de boeken lekker weg lezen. Er is genoeg ruimte voor diepgang en door de kwetsbare onderwerpen die besproken worden vind ik het heel realistisch. Niet getreurd er zit natuurlijk ook genoeg liefde en drama in zoals een echt feelgood betaamt!

5 sterren

Ik ben heel benieuwd wat deel 3 gaat brengen maar ik heb er in ieder geval veel zin in! Straks ga ik direct beginnen met lezen.

Meer recensies van Yvonne