Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Originele moordthriller

Bibi Boom 09 november 2016 Auteur
Heerlijke thriller. Het eerste deel van deze reeks vond ik goed, maar het werd me te snel duidelijk hoe de vork in de steel zat. Ook bij dit boek had ik iets te vroeg door hoe het zat, maar aanzienlijk later dan bij deel 1. Heel lang bleef het geheimzinnig en spannend, dus zat het goed in elkaar. Origineel concept. Erg van genoten. Net op tijd uit voor deel 3 wat ik volgende week verwacht te ontvangen. Zin in!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Bibi Boom

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.