Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Verrassend

Jeanette 18 april 2017
Ik lees geen thrillers, ik kijk ook geen thrillers, maar dit boek heb ik op een afstand een beetje zien ontstaan. Ik moest het dus wel lezen.
Het eerste woord wat me te binnen schoot was 'gedegen'. Het boek zit gewoon goed in elkaar, geen losse eindjes, geen onlogische wendingen, het klopt gewoon. En dat illustreert de kracht van het boek.
Het verhaal is spannend en doordacht. De thriller-elementen passen niet bij mij, maar ik las daar verrassend makkelijk doorheen. Ik denk dat de thriller-liefhebber zich met Jacqueline als nieuwe ster aan het firmament in de handjes mag knijpen. Kwaliteit verloochent zichzelf niet. Chapeau!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Jeanette

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.