Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Waar is mijn zusje?

Kirstin 11 augustus 2016
"Op zoek naar Torrie" is een eenvoudig leesboekje (Avi3) voor de beginnende lezertjes, maar ook leuk om voor te lezen. Het zijn over het algemeen vrij korte stukjes tekst.

De broertjes Bas en Bokkie zijn hun zusje Torrie kwijt. Ze zijn heel onrustig en gaan samen met al hun vriendjes uit het bos op zoek. Zullen ze haar vinden?

Toen ik dit boekje las, verbaasde ik me in eerste instantie over de soms wat vreemde zinsopbouw, maar al snel realiseerde ik me dat Trenske rekening moest houden met de Avi-regels. Voor kleuters en jonge kinderen is het best een spannnend verhaaltje, maar alles komt goed met de verschillende dieren, die normaal misschien iets minder goed met elkaar om zouden kunnen gaan. Na afloop van het verhaaltje worden alle dieren uit het boekje beschreven op een leuke, leerzame manier.

Kelly van Dijk heeft het boekje voorzien van kleurrijke illustraties, die het verhaal kracht geven.
Een mooi boekje, hardcover, met ook voor details.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Kirstin

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.