Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

spannend verhaal

Mireille Muls 12 augustus 2018
PENITENZA van Karin Kallenberg& Dimitri Van Hove

Vanaf het moment dat Johan gevraagd werd om een het schilderij Penitenza te restaureren verheugd Merel zich om een jaar in Italie te gaan wonen, nog voor hun vertrek krijgt hij te horen dat hij het schilderij vernieuwend moet restaureren en dat is niet naar de zin van Johan want het is zijn droom om in Italie mee te werken aan het behoud van hun erfgoed. In Italie huren ze de bovenverdieping bij Daniel , vroegere klasgenoot van Merel , maffioso , een echte vrouwenversierder en Loredana zijn echtgenote .Er ontstaat een vriendschap , Daniel echter valt voor Merel maar kan Merel hem weerstaan? Johan echter voelt zich niet gelukkig in zijn job en het wordt niet beter wanneer zijn collega op het werk verongelukt. Als er op een dag een moord gebeurd wordt hun leven op zijn kop gezet en proberen ze met alle middelen om te overleven.
Een heel spannend en boeiend verhaal doe zich afspeelt in het prachtige Italie

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Mireille Muls

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!