Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boekenbuit voor de zomer

op 12 juni 2019 door

Dit jaar probeer ik om zo min mogelijk nieuwe boeken te kopen en zoveel mogelijk uit eigen kast weg te lezen. Dat lukt heel goed! Zo goed, dat ik vond dat ik mezelf wel eens mocht belonen met een stapeltje boeken voor de zomer. Om alvast in de stemming te komen voor de vakantie :) Ik struinde de website boekenkraam af en wist netjes binnen mijn vooraf bepaalde budget te blijven. Zie hier mijn buit:

6293689dda373ed31763433d6726fc49.jpgDe overlevenden van Alexandra Bracken stond al een hele tijd op mijn wil ik lezen lijst. Hoofdpersoon Ruby wordt naar een zwaarbewaakt heropvoedingskamp gestuurd, omdat ze weliswaar een epidemie heeft overleefd, maar daarvoor in de plaats oncontroleerbare bovennatuurlijke krachten gekregen heeft. Het lijkt me een heel spannend en fascinerend boek!

De vijfde golf is ook zo'n boek dat ik al tijden wil lezen. Van dit boek heb ik de verfilming wél al gezien, in tegenstelling tot die van De overlevenden. De golven doen een beetje denken aan een moderne versie van de egyptische plagen uit de Bijbel, alleen nu zitten hier buitenaardse wezens achter. Over de film was ik gematigd enthousiast, maar ik ben nog steeds erg nieuwsgierig naar het boek!

Alleen al vanwege de prachtige cover wilde ik De golem en de djinn aan mijn boekenkast toevoegen, maar het verhaal spreekt me ook aan! Twee magische wezens komen afzonderlijk aan in New York, waar ze worstelen met hun omgeving, tot ze samengebracht worden. Ik heb nu al zin om dit sprookje te gaan lezen! 

Tenslotte kon ik De dunne vegan niet weerstaan en dit kookboek belandde dus ook nog in mijn digitale winkelmandje. De dikke vegetariër heb ik al enkele jaren in mijn bezit en daar heb ik met veel plezier uit gekookt. Dit lijkt eenzelfde soort boek te zijn en ik heb er dus positieve verwachtingen bij. De komende tijd ga ik dit boek dus zeker uitproberen!



Reacties op: Boekenbuit voor de zomer

Gerelateerd