Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De eindsprint

op 09 november 2018 door

Het is alweer november en voor we het weten is het jaar alweer voorbij! In die laatste weken kunnen we mooi nog even die reading challenge halen. Hoe sta je er voor? Nog niet gehaald? Ik heb wat tips verzameld van korte boeken die ik dit jaar gelezen heb en die mooi kunnen helpen bij de laatste loodjes.

De finish is in zicht

Je ligt aardig op schema met je challenge, maar je moet nog wel een paar boeken. Met alle decemberdrukte in zicht heb je voor dikke pillen geen tijd meer. Past deze omschrijving bij jou? Dan vind je hier tips voor boeken tussen de 150 en 200 bladzijden!

Nog even snel een sprintje trekken

Je had aan het begin van het jaar een uitdagend doel voor jezelf gesteld. Misschien wel te uitdagend? Je moet nu nog echt even een sprintje trekken, wil je je doel halen. Tegelijkertijd moet lezen wel leuk blijven. Om stress te voorkomen is het misschien een idee om een boek tussen de 100 en 150 bladzijden te kiezen uit deze tips?

Finish, finish? Nog geen finish te zien!

Het goede voornemen om meer te lezen is ergens dit jaar getsrand tussen de overige goede voornemens... tsja, de plicht roept en er is altijd wel iets wat er tussendoor komt. Maar dat gestelde doel, dat is al lang niet meer haalbaar. Toch zo dicht mogelijk in de buurt komen? Dan is een boek met minder dan 100 bladzijden nu misschien wel een goede keus!

Mocht het nog niet lukken? Geen zorgen, het is maar een uitdaging. Leesplezier is uiteraard veel belangrijker dan het halen van een doel :)

Ik wens jullie nog veel leesplezier in deze laatste weken van 2018!



Reacties op: De eindsprint