Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

HRC: op de helft!

op 29 juni 2018 door

De tijd vliegt en voor ik het doorhad, zitten we alweer halverwege het jaar. Tijd om eens te kijken hoe het met mijn reading challenge staat!

Aantal boeken

65c6b8d3cb64882597bceafc7b263165.pngMijn challenge zette ik dit jaar op 100 boeken. Inmiddels heb ik er 70 gelezen, dus het ziet er naar uit dat ik de 100 dit jaar makkelijk zal gaan halen. Wellicht dat ik voor volgend jaar dus een hoger aantal zal kiezen.

Ik las:

  • 55 papieren boeken
  • 12 e-books
  • 3 luisterboeken

De categorieën

Mijn plan was om elke week een categorie af te strepen. Dat betekent dat ik op dit moment 25 categorieën afgevinkt zou moeten hebben. Dat is nog niet helemaal gelukt, want ik zit op dit moment op 20. Van te voren had ik per categorie bedacht welk boek ik hiervoor zou lezen. Bij 15 categorieën heb ik dit geplande boek inderdaad gelezen, bij 5 categorieën heb ik uiteindelijk voor een ander boek gekozen.

Nog twee weken en dan heb ik zomervakantie en ik ben van plan om dan ook even flink voor de categorieën te gaan lezen :)

Meer uit eigen kast

f1d1bdb892de211ba89ad7c2f399097a.jpgEen ander doel dat ik mezelf gesteld had, was om me minder te laten verleiden allerlei nieuwe boeken te kopen en in plaats daarvan weer eens wat meer uit eigen kast te gaan lezen. Laten we beginnen met het goede nieuws: Ik heb tot nu toe 20 boeken uit eigen kast gelezen!

Daarnaast las ik een behoorlijke stapel nieuwe boeken, het grootste deel daarvan heb ik echter gekregen, met vooral grote dank aan Hebban. Ik las 25 nieuwe boeken die ik gekregen heb en 10 nieuwe boeken die ik gekocht heb.

Over de boeken die ik nieuw gekocht heb en nu staan te wachten om gelezen te worden, hebben we het maar even niet.

Mijn plan is om nu in elk geval even geen nieuwe boeken meer te kopen tot het boekenfestijn in het najaar. Eens kijken of dat gaat lukken!

En, hoe ver zijn jullie?



Reacties op: HRC: op de helft!