Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

HRC:Tussenstand

op 27 maart 2019 door

De eerste drie maanden zijn zo goed als voorbij en dus is het tijd voor een tussenstand! Hoe gaat het met mijn challenge en mijn eigen goede voornemens?

Met lezen gaat het prima. Ik heb op dit moment de teller op 44 boeken staan, dus ik loop keurig op schema. Dat ik deze maand het boekenweekgeschenk en boekenweekessay las, tikt natuurlijk ook weer lekker aan. Hoe gaat het met mijn voornemen om meer uit eigen kast en de bibliotheek te lezen, en minder boeken te kopen?

6c62c5373089cb5842dd17604deecf94.pngZoals je in dit grafiekje ziet, heel goed! Ik heb pas drie nieuw gekochte boeken gelezen (van de in totaal vier nieuw aangeschafte boeken). Best een beetje trots op mezelf!

Ook heb ik een goed begin gemaakt met de stapel uit eigen kast weg te werken, dit gaat dus om alle boeken die voor 1 januari aangeschaft zijn. Er ligt nog steeds een flinke stapel, dus dit voornemen moet ik nog wel een aantal maanden volhouden.

36% van mijn gelezen boeken komt uit de bieb. Dat is hoger dan mijn gestelde doel van 25%.Ik maak dit jaar dus eindelijk echt gebruik van mijn abonnement!

De tien kleuren

Van de extra challenges werd ik meteen vrolijk van de kleurenchallenge. Nou, ik ben al een heel eind gekomen, maar ik mis nog een paar kleuren! Eens kijken of ik die bij de tussenstand wel gevuld krijg. Ondanks die paar gaten is het toch al een mooie kleurrijke boel in mijn leeslijst.

123bbbfcd11ab66cfaee6c5a1c63eda8.png

Al met al ben ik heel tevreden over mijn challenge. Ik ga vrolijk verder en hoop nog heel veel meer moois af te kunnen vinken in de komende maanden. Hoe gaat het met jullie challenge?



Reacties op: HRC:Tussenstand