Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Lezen uit eigen kast

op 03 oktober 2017 door

We love feelgood plaatste laatst een aankondiging: September is lezen uit eigen kast maand. Een goed idee, want ook bij mij liggen er nog een aantal ongelezen boeken op de planken. Niet zo gek, want ik kom zoveel mooie boeken tegen en dan is het zo verleidelijk om nog een boek te kopen. Ik lees dan wel snel, maar nog steeds is het soms lastig om het tempo waarin de boekenstapel aangevuld wordt bij te benen. In de loop van de jaren zijn er dus wat onderschoven boeken die eenzaam en ongelezen op de planken beland zijn.

Maar september komt eraan en dus zullen deze boeken eindelijk in het zonnetje komen te staan! Ze liggen niet langer meer te verstoffen in een hoekje in de kast, maar ze zijn netjes opgestapeld, klaar om eindelijk gelezen te gaan worden.

Stiekem ben ik vast begonnen. In de hoop dat aan het eind van september deze stapel nog maar een klein stapeltje zal zijn. Ik ben benieuwd hoe ver ik zal komen!

Hebben jullie al een stapel uit eigen kast klaarliggen voor september?




Reacties op: Lezen uit eigen kast