Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Terugblik op december

op 01 januari 2018 door

December is altijd een gezellige maand met Sinterklaas, kerst en tussendoor nog even mijn verjaardag. Ik geniet altijd met volle teugen hiervan (op die ellendige sneeuw na!), maar dat betekent ook dat er wat minder tijd overblijft om te lezen dan normaal.

Toch heb ik deze maand nog het een en ander kunnen lezen. Via de boekenkrant heb ik [on]volmaakt gewonnen en wat heb ik genoten van dit verhaal! Daarnaast heb ik nog meegedaan aan twee boekenclubs: Een hart van steen van Renate Dorrestein en de blind date leesclub #4 met De pelikaan. Deze loopt nog, dus daar kan ik nog even verder van genieten.

Fantasy kwam deze maand ook weer wat meer aan de orde. Via de Hebban adventskalender kon ik De heks van Duva lezen. Een heel kort verhaal, maar erg leuk, vooral door de verrassende wending die het verhaal uiteindelijk neemt! Ook las ik eindelijk Cress en Levana. Nu nog Winter lezen en dan heb ik die serie ook helemaal gelezen. Van mijn vriend kreeg ik voor mijn verjaardag A court of thornes and roses en hier ben ik meteen enthousiast in begonnen.

Tenslotte las ik nog Mangelvrouw, ook gekregen met de Hebban adventskalender, maar dit boek bleek niet helemaal mijn ding te zijn. En op aanraden van mijn vader las ik nog Alsof het voorbij is.

De maand is alweer om, het jaar is alweer om. Wat is dat toch weer snel gegaan! Er ligt al een hele stapel klaar voor januari, dus ik ga gewoon vrolijk door met lezen! :)



Reacties op: Terugblik op december

Gerelateerd