Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vakantie!

op 09 juli 2018 door

Mijn vakantie begint per nu! De laatste oudergesprekken zijn geweest, de laatste boeken opgehaald, de zomervakantie is begonnen. En hoe kan ik de zomervakantie nu beter beginnen dan met een nieuwe stapel boeken?

Ik hoor jullie bijna denken: Maar zou jij eigenlijk niets meer kopen? Dat klopt. Maar technisch gezien heb ik mijn nieuwste aanwinsten niet gekocht, maar gekregen. Eindgesprekken zijn, zo blijkt, heel lucratief. 

188b02484042515e0b905a988b574f32.jpegb7fc86efa983146fe3b294f1373aa83c.jpgZo kreeg ik heerlijke doucheschuim, een flinke doos merci, een puzzelboekje dat zeker weten mijn koffer ingaat én een bol.com bon. Bij het bedrag puilden mijn ogen even uit. Dat had toch niet gehoeven! riep ik uit. Ze hadden gehoord dat ik van lezen hield.

Dat mijn leerlingen over zijn brengt niet alleen blijdschap (en soms enorme opluchting!) voor de leerlingen zelf en voor ouders, maar ook voor mij. Ik heb weer genoten van het schooljaar en kijk er met veel voldoening op terug. Dat ik allemaal leuke cadeautjes krijg, is alleen maar een bonus. 

Voor wie nieuwsgierig is, die bol.com bon is meteen besteed. Ik wacht nu vol spanning tot de buit echt binnen is. Dit heb ik besteld:

  • Wie is nou normaal?
  • De stem van de zee
  • Nieuwe maan

Het is maar goed dat ik vijf weken vakantie heb! :)



Reacties op: Vakantie!

Gerelateerd