Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Weer een jaartje erbij

op 17 december 2018 door

Gisteren was ik jarig! Vorig jaar werd ik 30 en gaf ik een groot feest, dit jaar heb ik het wat kleiner gehouden. Alleen naaste familie is gezellig komen eten. Ik heb een hele gezellige dag gehad en ben weer gruwelijk verwend!

fe859fa34e8cf71c1ef4f53e711b1762.jpgIk kookte uit het Vegetarisch Indonesisch Kookboek. Ik maakte gado gado, mihoen en chap choy. Dit vulde ik aan met diverse kleine gerechtjes, zoals groente in zoetzure saus, eieren in saus en tempeh spekjes. 

Dit kookboek is een echte aanrader! Het is wat werk (al kun je ook ervoor kiezen om wat minder gerechten te maken uiteraard), maar het is het waard! Het eten lukt ook eigenlijk altijd. Wel lastig is dat er veel termen voor producten gebruikt worden waar ik dus nog nooit van gehoord heb. Elke keer moet ik dus naar de verklarende woordenlijst voorin bladeren om op te zoeken wat het ook al weer was.

Afijn, het is weer gelukt en we hebben lekker gegeten!

Natuurlijk kreeg ik ook weer cadeautjes, waaronder een paar mooie boeken:

e72303478ef5b03e6b7ed90afeda264f.jpg

Nog een weekje werken, en dan ga ik heerlijk genieten van mijn nieuwste aanwinsten!



Reacties op: Weer een jaartje erbij