Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zielige boeken

op 09 mei 2019 door

In mijn kast ligt een stapel zielige boeken die ik ooit kocht, maar nog niet las. Sommige liggen er pas een paar maanden, anderen al vele jaren. Om ze niet uit het oog te verliezen, kregen deze boeken eerder al hun eigen privé boekenkastje. Daar pasten echter dubbele rijen in en zo heb ik nog niet in een keer duidelijk welke boeken er nog staan.

Ik besloot ze dus allemaal even uit dat kastje te halen en op een digitale boekenplank op Hebban te zetten. Heel terecht heb ik deze plank Zielige boeken die nog steeds ongelezen in mijn kast staan genoemd (zie de lijst hiernaast). Nu kan ik makkelijk zien welke boeken ik nog moet lezen.

Meevaller: Het bleken er nog maar 51 te zijn. Dit jaar heb ik echt goed mijn best gedaan met lezen uit eigen kast. Het is mijn missie om dit jaar te eindigen met hooguit 10 ongelezen boeken, dat is namelijk een aantal dat ik in een maand weg kan lezen en telt wat mij betreft dus als een redelijke voorraad. Nog 41 boeken te gaan voor ik dat bereikt heb.



Reacties op: Zielige boeken