Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 4: Aanpak

op 24 mei 2020 door

Gedurende de Hebban Leesclub zijn wij benieuwd naar jouw mening over het boek. Om het boek inhoudelijk goed te kunnen bespreken zijn er discussievragen gemaakt. We gaan deze op aparte discussiepagina's bespreken, waarbij de leesclubcoördinator het tempo aangeeft door de vragen een voor een beschikbaar te stellen.

Op een camping in Zuid-Franbkrijk legt Jaap Korteweg zijn plan, zijn droom, voor aan Niko Koffeman. Als hij hem eenmaal zover heeft gekregen met hem mee te gaan, wordt het bedrijf opgestart. Maar een echt plan was er niet, laat staan dat ze de markt verkend hebben. Ze zijn in feite gewoon begonnen, voor de vuist weg.

Vraag 4: Wat vind je van de manier waarop Jaap zijn Vegetarische Slager heeft aangepakt (dat pionieren), hoe hij het in de beginperiode gedaan heeft, maar ook de verkoop aan Unilever? Heb je daarbij ook het gevoel dat hij destijds de juiste mensen heeft aangetrokken?



Reacties op: Vraag 4: Aanpak

Meer informatie

Gerelateerd