Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 5: Iets voor vrouwen

op 26 mei 2020 door

Gedurende de Hebban Leesclub zijn wij benieuwd naar jouw mening over het boek. Om het boek inhoudelijk goed te kunnen bespreken zijn er discussievragen gemaakt. We gaan deze op aparte discussiepagina's bespreken, waarbij de leesclubcoördinator het tempo aangeeft door de vragen een voor een beschikbaar te stellen.

Op een gegeven moment, het is op bladzijde 108 en 109, komt een vrouw de winkel van Paul binnen. Haar man blijft buiten staan. Uiteindelijk ontkomt hij er niet aan om ook naar binnen te komen, maar voordat hij dat doet kijkt hij even rond, ziet alleen maar vrouwen, zelfs op het logo staat een vrouw. Dan merkt hij op "Vegetarisch, dat is iets voor vrouwen." 

Vraag 5: Wat vind je van deze opmerking? Is een vegetarische/veganistische leefwijze inderdaad iets waar vooral vrouwen zich mee bezighouden? Waarom denk je dat mannen hier minder voor open zouden staan? (Bedenk wel dat we inmiddels tien jaar verder zijn, want de uitspraak van de man is gedaan in of iets na 2010.)



Reacties op: Vraag 5: Iets voor vrouwen

Meer informatie

Gerelateerd