Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Moederdag-actie 2020

op 23 mei 2020 door

Op Facebook zag ik bij een vriendin dat zij haar verlanglijstje van Hebban deelde in verband met de moederdag-actie van dit jaar. Ze schreef dat het even zoeken was geweest hoe ze het lijstje ook alweer openbaar moest zetten. Ik bedacht me dat ik daar inderdaad iets over gelezen had en dat eigenlijk ook nog wilde doen.

Mijn lijstje stond ook op verborgen, dus die op openbaar zetten moest ik eerst regelen. Er moesten minimaal vier boeken van de Hebban Moederdag lijst op je verlanglijstje staan. Nu was dat niet zo moeilijk want dat was een lijst met veel mooie boeken waarvan er ook al een aantal op mijn zogenaamde WIL (Wil Ik Lezen) lijst staan. Maar ze stonden nog niet op mijn verlanglijstje, dus dat meteen even aangepast.

De deadline voor het delen van het lijstje was de zaterdag voor moederdag. Nadat ik mijn verlanglijstje af had en net voordat ik het wilde delen, zag ik dat manlief met een tasje van een lokale chocoladewinkel het huis in kwam, dus ja delen op Instagram zodat hij en dochter het zouden zien vond ik een beetje sneu. Derhalve deelde ik het enkel op Facebook met de tekst: Mijn lijstje met een verscheidenheid aan boeken #Hebbanviertmoederdag.

Ik dacht niet meer aan de wedstrijd totdat ineens op donderdagmiddag 14 mei de bel gaat, aangezien ik nog net een werk e-mail aan het afmaken was deed manlief de deur open, hij dacht dat het de mevrouw was aan wie ik een paar crocs had verkocht. Ik had nog wel gezegd dat aanbellen echt niet nodig was omdat ik ze corona-proof op ons tuinbankje zou zetten want ze had inmiddels via een tikkie betaald.

Manlief roept me naar beneden met de woorden er staat hier een meneer met een tasje voor je.

Ik rende snel de twee trappen af en zie, netjes op anderhalve meter afstand, Remco Houtepen staan en een tasje op de mat voor de voordeur. Ik zeg ‘maar nee wat leuk meneer Houtepen van Venstra’, ja zegt hij je hebt gewonnen met de moederdag-actie van Hebban en ik ben er erg blij mee dat je ons als je favoriete boekhandel hebt genoemd. ‘Niet meer dan logisch’ antwoorde ik het is nu eenmaal een super fijne en mooie winkel. We wisselden nog een paar woorden en met een grote glimlach ging ik met de tas naar binnen.

Daarin zaten vier boeken, die elk in een ander papiertje waren ingepakt, wat het gewoon een feestje maakte om naar te kijken. Verder nog een tijdschrift, een flyer wat boekenleggers (altijd handig) en een klein boekje over boeken over de natuur. Ik maakte de pakjes open en kan alleen maar zeggen dat ik erg blij ben met de keuze die ze uit mijn verlanglijstje hebben gemaakt! Inmiddels heb ik al een boek uit en derhalve heb ik dat dan ook van mijn verlanglijstje afgehaald en op gelezen gezet.

Nogmaals dankjewel Hebban, Libris Venstra  en CPNB!

(Ik had al foto's gedeeld op Instagram en Facebook maar ik vond het eigenlijk wel een blogje waard, vandaar!)

444a68627b8f912ab3a17fd839b63142.jpg



Reacties op: Hebban Moederdag-actie 2020

Meer informatie

Gerelateerd