Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Recensie: Karin Slaughter – Mooie meisjes

op 31 mei 2016 door

Voor het lezen
Ik was erg benieuwd naar dit boek van Karin Slaughter. De Grant County-, Atlantis- en Georgia-reeks heb ik met heel veel plezier verslonden.

Het verhaal

Het verhaal gaat over Claire Scott, haar zusje Julia is twintig jaar geleden vermist geraakt en is nooit terugvonden. Claire is gelukkig getrouwd met Paul Scott, maar hij wordt tijdens een straatroof vermoord.  Na zijn dood komt ze achter het dubbelleven dat haar man heeft geleid en achter zijn ware aard.  In haar zoektocht naar de waarheid wordt ze gesteund door haar zus Liddy, die ook haar eigen verleden heeft met Paul Scott. 

Na het lezen

Toen het boek me eenmaal in zijn greep had, kon ik het bijna niet meer wegleggen. Ik moest weten hoe het verhaal verder zou gaan. In het boek komen gruwelijke daden voor tegen vrouwen, hier moet je wel tegen kunnen. Het zorgde er bij mij juist voor dat ik op het puntje van mijn stoel zat. Wat een GEWELDIG boek, het is lang geleden dat ik zo nieuwsgierig was naar de afloop van een verhaal. Nu is het dagen later en ik loop nog na te denken over dit boek, het wil mijn hoofd gewoon niet uit.

Beoordeling
5 sterren



Reacties op: Recensie: Karin Slaughter – Mooie meisjes

Gerelateerd