Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Verwacht: Esther Verhoef – Façade

op 10 maart 2019 door

Op 12 maart verschijnt het boek Façade van Esther Verhoef.

Esther Verhoef vind ik een goede schrijfster, de volgende boeken heb ik al van haar gelezen: Alles te verliezen, Rendez-Vous, Close-up, De kraamhulp, De perfecte partner, Lieve mama en Erken mij.

Samen met haar man Berry Verhoef heeft ze onder de naam Escober ook boeken geschreven. De serie van Sil Maier & Susan Staal heb ik met veel plezier gelezen.

De samenvatting van haar nieuwste boek Façade:
Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie toe. Een roadtrip dwars door snikheet Europa met oldtimer Toet, en stapels cassettebandjes uit haar jeugd, moet haar dichter bij zichzelf en bij haar reislustige moeder in Portugal brengen.

Wanneer ze de knappe, charismatische sportinstructeur Mischa de Jong laat instappen, lijkt de reis een romantische wending te nemen. Maar Mischa is niet wie hij zegt te zijn. Hij leek zo aardig. Dat ze hem ontmoette, was toeval. Of niet?

Staat dit boek op jullie Wil ik lezen lijst?



Reacties op: Verwacht: Esther Verhoef – Façade

Gerelateerd