Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Verwacht: Nicci French – Huis vol leugens

op 27 juni 2019 door

Op 2 juli verschijnt er weer een losstaand boek van Nicci French.  Nicci French is naam van het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit is het eerste boek dat uitkomt na het schrijven van de beroemde Frieda Klein serie. Deze serie staat nog hoog op mijn lijstje om te lezen. Wel heb ik de volgende boeken van Nicci French gelezen: Het veilige huis, Bezeten van mij, Het geheugenspel, Vijf spannende verhalen en Verlies.

De samenvatting van Huis vol leugens:
De vijfenveertigjarige Neve leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedriegt, want ze heeft een affaire met een getrouwde man. Ze spreken regelmatig af in zijn pied-à-terre in Londen. Op een dag krijgt Neve een berichtje dat ze naar het appartement moet komen en ze treft daar haar minnaar dood aan, zijn schedel is ingeslagen. In paniek begaat ze daarbij een grote fout: ze maakt de plaats delict schoon, zodat het lijkt alsof ze er nooit geweest is. Ze wil niet dat haar affaire naar buiten komt. Maar daarna heeft ze geen keus: ze moet blijven liegen. Tegen haar gezin, tegen haar collega’s en haar vrienden. En dan blijkt dat iedereen wel iets te verbergen heeft.

Ga jij dit boek op je Wil ik lezen-lijst zetten?



Reacties op: Verwacht: Nicci French – Huis vol leugens

Gerelateerd