Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Galguts Beloftevolle Lodge

op 03 januari 2023 door

Welkom in de Beloftevolle Lodge
Ook 2023 zal mijn blogspot in het teken staan van gezellige leesprojecten met boeken uit MIJN kast. Doordat ik met jullie samen lees, lukt het me beter om me daadwerkelijk aan mijn voornemens te houden. Ik ben jullie dus ongelooflijk dankbaar. Nu wil ik rond 20 januari starten met de discussie van De belofte van Damon Galgut. Is dat ook iets voor jou?

Aangezien er nog twee andere leesclubs lopen start ik wat later met de discussie dan vooraf gepland. Dat geeft mij en ook jullie wat extra leestijd.
Ben jij al bezig met lezen? Wil je graag meelezen? Laat het hieronder even weten. Zoals al vaker gezegd, ik vind het heerlijk als jullie meelezen want een betere stok achter de deur krijg ik niet. 

1e025391be59b1f690245444e3b1ec1a.png

 

Lees jij mee? 

Heb jij De belofte al klaar liggen of onlangs gelezen en wil je meedoen met dit leesproject? Of raak je zo enthousiast door deze oproep dat je het boek spontaan bij de bibliotheek ophaalt of bij de boekhandel bestelt? Laat het dan hieronder weten en vertel zo af en toe even hoe ver je bent met lezen.
Ik weet dat sommigen al bezig zijn en vorderen maar dat er ook nog deelnemers moeten gaan starten. Zoals gezegd zal ik rond 20 januari met de discussie starten.

De discussie is niet verplicht, ook niet als je je eerder hebt aangemeld. Meedoen met dit leesproject moet leuk blijven. Als je vragen wilt overslaan of gewoon heel sporadisch iets wil beantwoorden, dan is dat ook goed. Stel je voor dat je dit boek al iets langer geleden las dan is dat ook een uitgelezen kans om mee te discussiëren. Bij vragen waarbij je de antwoorden niet meer omdat het zo lang geleden is dat je het boek las, zet je gewoon een joker in*

 



Reacties op: Galguts Beloftevolle Lodge

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Damon Galgut

Damon Galgut

Damon Galgut (Pretoria, 1963) is al vaak genomineerd en bekroond. De goede dokte...