Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

'Het jasje' in Luis Martins Leescafé

op 06 januari 2017 door

Een fijn boek om samen te lezen

Om het nieuwe jaar en de nieuwe Reading Challenge 2017 in te luiden mochten alle lezers, die meedoen aan deze challenge, inschrijven voor het boek van Gilles van der Loo met de prachtig klinkende naam: Het jasje van Luis Martin.

Aangezien de bijgevoegde aankondiging tot de verbeelding sprak hebben ook velen dit boek toegevoegd aan hun stapel Nog Te Lezen boeken. Wat is er nu leuker dan het lezen van een boek? Het lezen van dit boek met een groep andere enthousiaste lezers en het dan ook nog eens samen te bespreken.

Vandaar dat er hier op deze blogspot een leescafé geopend is. Hier kunnen we met elkaar discussiëren over de leuke acties van Hebban maar ook over het boek zelf natuurlijk. Bijvoorbeeld over de reden dat je dit boek wilde downloaden. Alleen omdat het gratis was? Omdat je het al op je WIL-lijst had staan (Wil Ik Lezen lijst). Omdat je al eerder met veel enthousiasme iets van deze schrijver las?

Daarnaast zijn er altijd leuke vragen die naar boven komen, zoals de vraag wat je van de schrijfstijl vindt en of je al mooie citaten gevonden hebt die je wilt delen. Kortom, voldoende stof tot kletsen in dit leescafé.

ik heb al enkele vragen hieronder geformuleerd maar voel je vrij om andere vragen of opmerkingen of discussiepunten toe te voegen.

Mogelijk ga je het boek pas later lezen? Geen nood, dan schuif je gewoon later aan. Zelf zal ik ook niet direct starten in dit boek aangezien ik nog met twee 'projecten' bezig ben.

Doe je mee?



Reacties op: 'Het jasje' in Luis Martins Leescafé

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Gilles van der Loo

Gilles van der Loo

Gilles van der Loo (1973) studeerde klinische psychologie en werkte vijftien jaa...