Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het roer om in 2019

op 12 december 2018 door

Ik heb het helemaal bedacht

Het nieuwe jaar komt er aan en ik begin met nieuwe uitdagingen. Natuurlijk heb ik me aangemeld voor de Reading Challenge 2019. Het wordt weer een nieuw en fantastisch leesjaar en dus ook een nieuw en fantastisch begin!

e570c94ffcc50a522af4b45b899862b3.png

 

 

2019 wordt een jaar dat ik het anders ga doen. Om het goed en stevig aan te pakken zal ik hierbij mijn eerste goede voornemen alvast zwart op wit zetten. Komend jaar ga ik, Gigi Leestgraag, in navolging van een aantal andere Hebbanisten, alleen nog maar boeken lezen uit eigen kast. De boekenstapel thuis wordt groter en groter, mijn planken bevatten prachtige parels, roepende romans staan rijendik op me te wachten. Het wordt tijd voor een andere aanpak.
Vanaf januari doe ik het anders! Ik ga de uitdaging aan om alleen nog maar boeken te lezen die ik al in huis heb. Zoals jullie misschien al weten kan ik daar ongeveer acht jaar lang mee vooruit dus ik heb keus genoeg.

Uitzondering

Ik maak alleen een uitzondering voor leesclubs, Giveaways, meeleesprojecten, aanbiedingen in de boekhandel, boekenmarkten, kringloopwinkels, prijswinnende boeken, buddyreads, Bookstoreday, het boekenweekgeschenk en natuurlijk af en toe moet ik mezelf even verwennen met iets nieuws omdat ik al zo lang volhoud om uit eigen kast te lezen.

 

Wie doet er met me mee?



Reacties op: Het roer om in 2019

Meer informatie